Puppies van F-nest alweer 4 weken!

Lizzy, Jazzy en Vozzy, wat doen ze het goed. Al over de kilo in gewicht. Ze gaan als een malle. Alweer twee keer ontwormt en ook beginnen ze al aan het vaste voedsel te proeven. Alle pupjes zijn op dit moment besproken en Lizzy zal hopelijk in de toekomst de kennel komen versterken. 

Lees meer »

Stamboomnamen

De stamboomnamen zijn goedgekeurd! Roepnamen kunnen natuurlijk hiervan afwijken, deze namen moeten binnen 7 dagen na de geboorte worden aangevraagd en zullen worden vermeld op de stamboom van de pups.

Lees meer »

F-nest geboren! 26-5-2024

26-05-2024 het F-nest is geboren, 1 teefje en 2 reutjes. Moeder en de pups maken het goed. Teefje is al besproken, zij mag onze kennel gaan versterken mits alles goed verloopt natuurlijk. Voor nu gaan de moeder en pups even bijkomen. 

Lees meer »

De dekking is een feit!

Eind mei pups verwacht van Adorable Catoo of Marley's dream en Diamond Egoist Yuno-Yun!

Eind april zullen we de dracht bevestigen met een dracht echo. Inschrijven voor pups is mogelijk via mail of het contactformulier. Eerste keus teef is al voorzien voor onze kennel. 

Lees meer »

F-nest in the making!

Na een derde keer progesteron prikken is de afspraak met de reu vastgelegd, woensdag gaan we naar de reu! Vanaf woensdag wordt ook de reu bekend gemaakt op de pagina van het F-nest. Houd het goed in de gate!

Lees meer »

Dwergpinscher pups in 2024

In het voorjaar zal Adorable Catoo of Marley's dream gedekt gaan worden. Zodra zij loops zal zijn zal er een bericht geplaatst worden op deze pagina. Er zal, mits er een teefje word geboren, er eentje in onze kennel gaan blijven. Uit dit nest behouden we dan ook als fokker eerste keus op een teefje uit dit nest. Mocht je vragen hebben kan je altijd een bericht sturen en zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ik bezit pas over een wachtlijst zodra de pups geboren zijn, en er een kennismaking is geweest al dan niet via telefoon of in persoon. 

Lees meer »

CRUFTS NIEUWS!! Be like Hopper of Marley’s dream - Bram

Zo trots! De eerste of Marley's dream pup op crufts! Be like Hopper - Bram heeft het mega goed gedaan en is zomaar 4de geworden! Met een Reserve🥳🥳🥳🤩🤩🤩

 

ik ben als fokker Jacqueline enorm dankbaar dat ze dit gedaan en behaald heeft met deze knappe vent. 

Bram is beschikbaar als Dekreu voor geschikte teven en alle testen met goed doorlopen, kijk voor meer informatie www.deparelsvanjansen.nl

Lees meer »

Workingdogs W2 nest geboren!

Pittige werkhonden geboren op 24-02-2022 uit deze top combinatie!!! 

NOG TEVEN BESCHIKBAAR!

Niet geschikt als huishond, maar wel geschikt als werkhond (diensthond, politiehond, knpv/IGP)

Bandje rood: mechel reu
Bandje wit: hollander reu
Bandje groen: mechel reu
Bandje d blauw: hollander reu

Bandje roze: mechel teef
Bandje grijs: mechel teef
Bandje oranje: mechel teef
Bandje L blauw: hollander teef
Bandje paars: mechel teef
Bandje geel: mechel teef
Bandje zwart: mechel teef

 

Lees meer »