Echo Doris

Gisteren is de dracht van Doris bevestigd en hebben we 4 a 5 pups mogen bezichtigen bij de dierenarts dmv een echo. De pups zagen er goed uit en nu hopen dat deze komende bevalling niet eindigd in een keizersnede net als haar vorig nest. We gaan het allemaal zien, begin december worden de pups verwacht!

 

Mocht ik beloofd hebben te bellen als de pups geboren zijn, en ben ik dit vergeten? Dan ligt dit niet aan u maar aan het geheugen en organisatorisch vermogen van mijzelf. Chroom dan niet en bel of stuur nog een mail na!

Lees meer »

Amazing Chase of Marley’s dream

Chase maakte vandaag zijn debuut op de show van de V.F.L.D samen met zijn eigenaresse. En wat een top team zo samen en een super resultaat voor de eerste keer! Beste jeugd reu voor deze twee toppers. Dankjewel dat je hem wilde showen vandaag!!!

Lees meer »

Uitslagen kampioens clubmatch 20-10-2019

Vandaag een geweldig dag gehad op de kampioensclubmatch te Ulvenhout georganiseerd door de V.F.L.D

Amazing Chase of Marley's dream: 1 Uitmuntend: Beste jeugd reu

Sangre Caliente Uncas - Argus: 2 uitmuntend: Open klasse

Adorable Catoo of Marley's dream: 1 Uitmuntend: Beste jeugd teef - Beste teef van het ras en hierdoor behaalde ze de titel NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN!!

Lees meer »

Doris loops!

Hiep hoera, onze Doris is weer loops geworden. Dit betekent dat ze, als de tijd rijp is, gedekt gaat worden door onze eigen Argus. Vol spanning kijken we uit naar deze mooie combinatie 🤗😍🥰 

 

Mocht er meer nieuws zijn dan laten we dat zeker weten. Volg onze facebookpagina of website voor de updates!

Lees meer »

Gezondheidsonderzoeken Doris&Catoo

Vandaag met Doris en Catoo bij verschillende dierenartsen geweest voor de twee jaarlijkse ECVO oogtesten en voor Catoo haar eenmalige patellaluxatie onderzoek. Doris is voor de komende 2 jaar vrij van erfelijke oogaandoeningen verklaar, zo ook Catoo. Tevens is Catoo vrij verklaard van patellaluxatie. Dit betekend dat Doris en Catoo beide fokgeschikt zijn verklaart en mochten zij er aan toe zijn (en Doris er weer aan toe zijn) dan zullen er met beide teefjes in de toekomst een nestje gepland gaan worden. Waarschijnlijk met Doris aan het einde van dit jaar, en Catoo als zij haar tweede verjaardag is gepasseerd. Houd de website op de hoogte of mail gerust als u vragen heeft hierover. 

Lees meer »

Hiep Hoera A-nest 1 jaar!!

Hiep hiep hoera! Groot feest! Precies 1 jaar geleden is ons eerste nest dmv keizersnede ter wereld gekomen. Amazing Chase, All About Ryder en Adorable Catoo. Ons eerste A-nest. Zo ontzettend hard gewerkt en trots op dit prachtige nest en zo fijn dat ik nog bijna dagelijks leuke foto’s verhalen mag horen van de nieuwe top baasjes die zo ontzettend liefdevol van ze houden en voor ze zorgen. Ik als fokker voel me ontzettend dankbaar🤗😍❤️🎉💪🏻

Lees meer »

ECVO & patellaluxatie onderzoeken

Vrijdag 2 augustus gaan beide dames naar de dierenarts voor een ECVO oogtest, en ons Catoo mag daarna door naar de andere dierenkliniek voor een patellaluxatie onderzoek. Spannende dag 🤗💪🏻🍀❤️ voor Doris zal het haar tweede ECVO onderzoek worden.

Lees meer »