Hallo, ik ben Samantha Bierbooms - Brog,  getrouwd met Huub Bierbooms, mama van Jaze en Bieke, en zolang als ik mij kan herinneren helemaal gek op honden. In mijn jeugd hebben we al veel hondenrassen voorbij zien komen. Duitse herders, Mechelse herders en Groenendaelers. Ik werkte nog volop en wilde graag een wat kleinere hond, maar met de activiteiten van een grote, en het karakter van een grote hond. Zo ben ik bij de dwergpinscher terecht gekomen en helemaal verliefd geworden op dit prachtige ras. Marley is tevens mijn eerste eigen hond. 

 

Ook heb ik met mijn hobby al veel mogen doen met honden. Van flyball en behendigheid tot gehoorzaamheid en het meehelpen met demonstraties Hondengedrag in mensentaal (Hond 2016 & de huishoudbeurs 2017 & Horse event 2017 & Hond2017 & Huishoudbeurs 2019 &  Animal Event 2019) in samenwerking met Arvid van Putten van Lifestyle for pets en Prins petfood.

 

Na de aanvraag van de kennelnaam ben ik begonnen met het testen op erfelijke aandoeningen bij Doris en ga ik meer shows lopen dan ik voorheen heb gedaan ivm zwangerschap. Wil je meer weten stel gerust je vraag via het formulier op deze website of via ofmarleysdream@gmail.com.